top of page

EXEMPEL PÅ UPPDRAGSGIVARE

Atria Scandinavia, Banditsagor, Institutet, Sveriges Radio, Kammaropera Syd, bibu.se, Warner Music Sweden, Lomma Kommun, Lunds Kommun, Malmö Opera, Malmö Live,

Lilla Beddinge Teater, Östra Grevie Folkhögskola, Malmö Dockteater, Månteatern, Operafabriken, Teater Inc, Säffleoperan, Virrata AB, Lundakarnevalen, Klimatriksdagen, m.fl.

FILM PÅ TEATERN

Vi har lång och bred erfarenhet av att göra film på och omkring teaterscenen. Bland återkommande kunder återfinns Malmö Opera, Malmö Live, Lilla Beddinge Teater, Säffleoperan, Operafabriken, Månteatern och många fria teatergrupper.

KONSERTER

Att filma konserter är något vi gör ofta och gärna. Kör, orkester, band - vi har stor vana av att fånga uppträdanden på film. Malmö Opera, Lunds domkyrka och andra kyrkor är återkommande platser vi filmar på.

MUSIKVIDEO

Musik är ett av våra stora intressen, och musikvideo är en genre vi ofta och gärna arbetar med.

FIKTION

Vi har länge arbetat med att skriva, producera och regissera egna fiktiva verk, oftast i det korta formatet. Våra kortfilmer har visats och vunnit priser på filmfestivaler både i Sverige och utomlands, samt även visats på TV.

ÖVRIGT

Vi gör allt inom film! Vi filmar för företag, teatrar, skolor och kyrkor. Vi har en stor bredd i det vi gör och det vi kan göra.

bottom of page